Чому Африка бідна? | Ціна держави

Spread the love


Чому Африка бідна? | Ціна держави


Африка – унікальний континент, тут розташовано 54 країни, кожна зі своїми економічними системами, урядами, проблемами та можливостями. В Африці зосереджена третина запасів корисних копалин…

source

Reviews

0 %

User Score

0 ratings
Rate This

Sharing

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 Comments

  1. З часів колонізації Африки ці території грабують єрї . Для прикладу – московські єрї закинули туди цілу армію найманих вбивць , так звані вагнєровци . Чим вони там займаються — віджимають природні ресурси – родовища , нафти , золота , алмазів ітд.

  2. КОРУПЦІЯ, КОРУПЦІЯ І ЩЕ РАЗ КОРУПЦІЯ – ЯК БОРОТИСЯ З НЕЮ?????
    НЕВЖЕ НІХТО НЕ МОЖЕ ЗНАЙТИ МЕТОД БОРОТЬБИ – СТІЛЬКИ РОЗУМНИХ ЛЮДЕЙ, А З КОРУПЦІОНЕРАМИ НІХТО НЕ ЗНАЄ ЯК БОРОТИСЯ😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮

  3. Неймовірно цікаве відео, дуже детальне, чудово структуроване. Порівняння подібних країн та їхнього шляху розвитку — супер. От би нам у школі так розповідали!

  4. Африканці класні! Бажаю їм успіху та наснаги на боротьбу з корупцією. Менше сваритись між собою та війон. Борітеся та й поборете!

  5. Чому україномовний контент має російську назву?
    Доречі цікавий факт. У світі 195 країн.
    Україна по багатству займає 135 місце… по корупції 122… ми живемо як половина африки… просто наші принципи життя відрізняються..у нас жінки не товар і є земля… була можливість їздити на заробітки в сосідні країни до війни… тому чому ми живемо на рівні Африки пустельної? Росія, якшо шо, на 68 місці.